Zvonimir Martinović, skromni i vrijedni dvadesetdvogodišnjak iz Lovasa, koji polaže ispit za ispitom na Veleučilištu Lavoslava Ružičke u Vukovaru, uspješno niže i zavidne rezultate u powerliftingu. Powerlifting je sport snage i izdržljivosti gdje se natjecanja sastoje od tri pokušaja dizanja maksimalne kilaže u tri discipline: squat (čučanj), bench press (potisak s klupe) i deadlift (mrtvo dizanje).

Na svom prvom natjecanju, na 7. Državnom prvenstvu u powerliftingu i bench pressu održanom u Đurđevcu 15 i 16. prosinca 2018. godine, Zvonimir je osvojio 1. mjesto u bench pressu u kategoriji do 74 kg – juniori. Na idućem natjecanju, na Državnom prvenstvu u powerliftingu u Pitomači, 09. ožujka 2019. godine, osvojio je 2. mjesto u kategoriji do 83 kg, juniori.

Pored svih obaveza pronalazi i vrijeme dodatne izobrazbe pa u Osijeku na Učilištu Magistra pohađa program osposobljavanja za instruktora fitnesa u teretani. Ponosni smo na našeg Zvonimira koji se samozatajno već godinama pripremao za ove velike uspjehe!

Ova lijepa priča može biti poticaj svim mladima, a pouka je: Upornost se isplati! Bravo Zvonimire, samo tako nastavi!