Na treću korizmenu nedjelju 24. ožujka 2019. godine nadbiskup i metropolit Đakovačko-osječke nadbiskupije mons. dr. Đuro Hranić, krstio je u Opatovcu u crkvi BDM Kraljice sv. Krunice sedmo dijete obitelji Roberta i Irene Gožović – malenog Davida. U obitelji Gožović sedmero je djece: Ivana - rođ. 2001. godine, Mihael - rođ. 2003. godine, Marija - rođ.2005. godine, Ivan Pavao - rođ. 2009. godine, Lucija - rođ. 2013. godine, Katarina - rođ. 2015. godine i David - rođ. 2019. godine.

U ime obitelji Gožović i župne zajednice riječi dobrodošlice izrazila je Marija Gožović, kći Roberta i Irene. U svojoj homiliji mons. Hranić pozvao je vjernike da učine danas ono što od njih traži Isus i osobna savjest, jer već će sutra biti kasno. „Isus nas poziva da budemo strpljivi i obratimo se. On je milosrdan i milostiv.“ , naglasio je mons. Hranić. Potom se biranim riječima obratio obitelji Gožović istaknuvši: „Roberte i Irena Vi ste svoj život i energiju uložili u obitelj. Vi ste primjer svojoj vjerničkoj zajednici da treba biti ustrajan, jer lijepo je imati za koga živjeti.“

Potom je pozvao vjernike da slijede primjer Roberta i Irene, da budu spremni posvetiti se životu. Mjesni župnik vlč. Zlatko Rajčevac zahvalio je nadbiskupu na dolasku i izrazio radost vjerničkog puka jer ovakva okupljanja Kršćanskoj zajednici BDM Kraljice sv. Krunice iznimna su i poticajna. Okupljeni vjernici molitvom su podijelili radost s obitelji Gožović. Misno slavlje obogatila je pjevačka skupina Župe BDM Pomoćnice kršćana iz Sotina.