Projekt ZAŽELI – Općina Lovas, faza II. vrijedan je ukupno 2.311.925,00 kn, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%). Partneri u projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Vukovar te Centar za socijalnu skrb Vukovar. Razdoblje provedbe projekta je od 15. srpnja 2020. godine do 15. siječnja 2022. godine, tj. 18 mjeseci, od toga 12 mjeseci za 25 zaposlenih žena počevši od 1. rujna 2020. godine.

Tijekom provedbe projekta, 25 zaposlenih žena skrbi o 150 korisnika kroz pomoć u kući, dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova, pomoć pri oblačenju i svlačenju, brizi o osobnoj higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava, dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala, pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima.

Također u mjesecu listopadu je sklopljen Ugovor sa trgovinom Aska d.o.o. iz Đakova koja će dostavljati proizvode za osobnu higijenu i sredstava za kućansku čistoću. Time je krajnjim korisnicima omogućen paket potrepština za osobnu higijenu i održavanje higijene stambenog prostora, koji je prvi put podijeljen u mjesecu listopadu, te će se nastaviti s podjelom u narednim mjesecima.