Uoči blagdana Prikazanja Gospodinova u hramu – Svijećnice, 1. veljače u 18:00 sati, svečano euharistijsko slavlje je predvodio župnik Josip Antolović, iz župe svetog Mihaela arkanđela Donji Miholjac, uz koncelabraciju domaćeg župnika Marina Putilina. Župnik Marin je u svojoj homiliji istaknuo kako Bog želi da prikazanjem u hramu Boga priznajemo, te je istaknuo da Bog i nas nedjeljom zove da Mu prikažemo svoje živote kako bi mogli vidjeti Njegova čudesa.

Na sv.misi je sudjelovao i zbor Svete Cecilije iz Donjeg Miholjca koji je svojim pjevanjem dodatno obogatio čitavo euharistijsko slavlje. Na kraju euharistijskog slavlja druženje sa gostima i domaćim župljanima se nastavilo u Dječjem vrtiću "Bajka".

Prije početka druženja gostima se obratila načelnica Općine Lovas Tanja Cirba koja im je poželjela dobrodošlicu te ih je kratko upoznala sa poviješću Općine Lovas osvrnuvši se na stradanja i patnje koje su podnijeli mještani Lovasa.

Pozdrav je uputio i gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Alatić koji se zahvalio na pozivu i gostoprimstvu župnika Marina ali i svih župljana naše župe. Druženje se nastavilo uz večeru i koncert Gradskih limenih svirača iz Donjeg Miholjca, koji su nam se bili kratko predstavili na kraju euharistijskog slavlja.