Tijekom godine puno je učinjeno u radu Stolnoteniske udruge Opatovac e što je rezultiralo ostvarenim odličnim rezultatima. Od brojnih uspješnih nastupa (Gunja, Ilok, Vukovar, Privlaka…) istaknuo bih međunarodni turnir u Slavonskom Brodu gdje smo ostvarili odličan rezultat u kadetskom natjecanju (N. Pap i D. Bistrović) kao i nastup Daria Bistrovića na Športskim igrama mladih u Splitu, gdje je osvojio drugo mjesto u svojoj kategoriji.

No, naš najveći uspjeh ostvarila je naša prva ekipa (Jakić, Lovrić, Bistrović i Pap) osvojivši I. mjesto u Županijskoj stolnoteniskoj ligi (bez poraza) i ostvarila plasman u viši rang natjecanja pa se od ove sezone natječe u II. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi istok. S ovakvim radom vjerujem kako ćemo i u tom višem rangu natjecanja biti uspješni.

U našoj školi stolnog tenisa radimo na upisu i obuci novih osnovnoškolskih igrača tako da vjerujem u održivost ovog malog sporta na našem području. Spor je to proces, no vjerujem kako ćemo ih uspjeti motivirati za rad i time dodati nove igrače već postojećima te uvesti sportsku konkurenciju za što uspješniji rad.