U petak 08. ožujka 2019. godine održana je redovna skupština Udruge "Samo pozitiva" Lovas. Udruga "Samo pozitiva" jedna je od brojčano najmanjih udruga na području Općine Lovas, ali svu svoju aktivnost usmjerava prema potrebama svojih sumještana.

Izvještaj o radu i provedenim akcijama kao i planovima za budućnost i financijski plan članicama je podnijela predsjednica udruge Andrea Poljak. Podsjetila je da su članice udruge bile prisutne na gotovo svim aktivnostima unutar općine te da svoj rad kroz razne manifestacije odrađuju u zajedničkoj suradnji s Općinom Lovas kao i ostalim udrugama koje djeluju na području općine.

Izvješće o radu pratila je i načelnica općine Tanja Cirba, koja se zahvalila svim članicama na radu, naglašavajući kako će općina i dalje podržavati rad udruge i financijski pratiti njihove potrebe. Načelnica je nakon uvodnog pozdrava iskoristila priliku kako bi uputila iskrene čestitke svim članicama povodom Dana žena, te svaku članicu darivala prigodnim cvijetom. Redovna skupštinu Udruge "Samo pozitiva" završila je zajedničkim druženjem, te dogovorom za prve akcije u ovoj godini.