Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da je Humanitarna udruga Duga Vukovar započela sa provedbom projekta “Kap dobrote 3″ – u sklopu poziva” Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza IV” .

Obzirom na odličnu suradnju u provedbi ovog projekta u prethodnim fazama Općina se ponovno uključila u rad, te će zajedničkom suradnjom podijeliti pakete hrane najpotrebitijim osobama.

Planirano je ukupno 5 podjela. Prva podjela je planirana tijekom studenog 2022.godine.

Obavještavaju se dosadašnji korisnici i svi koji zadovoljavaju dolje navedene uvjete da najkasnije do 07. studenog 2022. godine u Ured Općine Lovas dostave traženu dokumentaciju.

KATEGORIJE KORISNIKA SA SLIJEDEĆIM PRVENSTVOM:

1. OSOBE STARIJE OD 65+ ( SAMCI I/ILI OBITELJI KOJE NISU PRIMATELJI ZMN ) SA PRIMANJIMA ZA SAMCA DO 2.500,00 KN I OBITELJI DO 1.500,00 KN PO ČLANU

– dokazi o primanjima za umirovljenike : zadnji odrezak od mirovine, potvrda o visini primanja iz porezne i preslika osobne iskaznice

– dokaz o primanjima za osobe bez primanja i članove obitelji : potvrda o visini primanja iz porezne i preslika osobne iskaznice.

2. OSOBE MLAĐE OD 65 GODINA ( SAMCI I/ILI OBITELJI KOJE NISU PRIMATELJI ZMN ) SA PRIMANJIMA ZA SAMCA DO 2.500,00 KN I OBITELJI DO 1.500,00 KN PO ČLANU

– dokaz o primanjima: za samce i članove obitelji : potvrda iz porezne o visini primanja i preslika osobne iskaznice.

3. SAMCI ILI OBITELJI KOJIMA JE PRAVO UTVRĐENO RJEŠENJEM NADLEŽNOG CZSS (PRIMATELJI ZMN ) – dokaz o primanjima: važeće rješenje od CZSS (kopija).

https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yy/r/TvAveX0rX_v.png