Početak novog obrazovnog razdoblja uljepšan nam je poklonima Vukovarsko-srijemske županije koja je financirala nabavu nastavnih pomagala u iznosu 10 012,23 kuna.

Za zanimljiviju nastavu biologije i prirode nabavili smo visokokvalitetni model bespolnog ljudskog tijela, jednu učionicu razredne nastave opremili smo Android televizorom, a nastava informatike bit će bogatija za još jedno prijenosno računalo.

Pored toga, na zajedničkom sastanku pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje i društvene djelatnosti doc. dr. sc. Jadranke Mustapić-Karlić, načelnice općine Lovas g. Tanje Cirba i ravnatelja škole dogovorena je realizacija projekta sanacije i uređenja unutarnjeg prostora i instalacije grijanja u školskoj knjižnici u ukupnoj vrijednosti 176 525,25 kuna. Projekt će se realizirati u nekoliko etapa, ovisno o financijskim mogućnostima, a u 2022. se nadamo da ćemo uspješno odraditi strojarske poslove u iznosu 27 400 kuna.

Zahvaljujemo se Vukovarsko-srijemskoj županiji na financiranju rada naše škole i načelnici općine Lovas koja je uvijek na raspolaganju pomoći u lakšoj realizaciji zamišljenih projekata.

Zahvaljujemo se i tvrtki Arator d.o.o. koja nas svake godine razveseli svojom donacijom koju ćemo iskoristiti za dodatno poboljšanje uvjeta boravka učenika u prostorima škole i dječjeg vrtića.

Nadamo se da ćemo završetkom rada u pandemijskim uvjetima i prestankom epidemioloških mjera moći realizirati i ostale planirane projekte (školska kuhinja, suradnja s lokalnim OPG-ima, nove izvannastavne i izvanškolske aktivnosti).