POBJEDNICI KUP-a NS VUKOVAR - PREDNATJECATELJI

ŠNK "Lovas" Lovas - NK "Sloga" Borovo 5:????Izađite na balkone pozdravite ŠAMPIONE⚪️

12. listopad bio je rezerviran za finale KUP natjecanja Nogometnog saveza Vukovar gdje smo voljom ždrijeba bili domaćini NK "Sloga" Borovo.

Vrijeme odlično, teren isto tako i naravno dvije ekipe željne glavne nagrade.

Ulazak u utakmici i prvo poluvrijeme pripada nama, gost mlak, a mi kao osice, samo fali gol. I onda na pola poluvremena otključavamo mrežu gostiju, te do poluvremena odlazimo na velikih 3:0. Strijelci su redom bili Pavličić Mislav, Čelić Uriel i Peulić Marko.

Drugo poluvrijeme ulazimo sramežljivo, dok gosti bacaju sve karte u napad i većina drugog poluvremena pripada njima. S brza dva zgoditka vraćaju se u igru i utakmica je opet rezultatski napeta. Na kraju su i oni malo posustali, a mi se malo probudili, te nas Pavličić Mislav vraća na dva gola prednosti, da bi ga zatim slijedio i Peulić Marko koji je bio siguran izvođač kaznenog udarca. Ali, gosti su mačka s devet života, a nisu ih sve iskoristili. Prvo smanjuju rezultat na 5:3, da bi 4 minute do kraja imali priliku dovesti utakmicu do infarktne završnice, ali na sreću po nas, njihov izvođač najstrože kazne nije bio precizan. Bravo za sve, lavovski su se borili.

Čestitke svim gledateljima koji su bili na fer i korektnom navijanju, stvarno je to bilo jedno lijepo popodne u Lovasu.

Ovu priliku iskoristiti ćemo i za zahvalu HNK "Vukovar 1991" Vukovar na donaciji 5 novih lopti za naše male zelene. Hvala puno, ovo će nam uistinu pomoći u radu sa mlađim kategorijama.

Dragan Velerajter