Poštovani čitatelji, nastavno na optužbe i klevete na račun načelnice Općine Lovas, gđe Tanje Cirba i njezinih suradnika, u nastavku u potpunosti prenosimo Očitovanje OO HDZ-a Lovas, Temeljnih ogranaka HDZ-a Lovas i Opatovac te MHDZ-a OO Lovas, kako slijedi:

"Općinski Odbor HDZ-a Općine Lovas, temeljni ogranci HDZ-a Lovas i Opatovac te Mladež HDZ-a Lovas najoštrije osuđuju sve napade, uvrede i laži koje su objavljene na društvenim mrežama usmjerene protiv Općine Lovas, te same načelnice i njenog tima. Naša Općina je, na čelu sa načelnicom, gđom Tanjom Cirba i njenim timom, kao i dosadašnjim radom svih općinskih uprava, postala jedna od najuspješnijih općina u Republici Hrvatskoj što dokazuju brojna priznanja, kao i mnogi realizirani i planirani projekti posebice oni financirani sredstvima Europske unije. Svi stanovnici Lovasa i Opatovca svjedoci su uspješne demografske, socijalne i gospodarske politike koju unatoč brojnim problemima provodi ili podupire Općina. Smatramo da samo zajedno možemo naprijed bez obzira na različita mišljenja, kritike i stavove koji su uvijek dobrodošli ako su dobronamjerni i korisni za sve.

Zbog svega navedenog jednoglasno i čvrsto stojimo iza rada gđe. načelnice i njenog tima kao i programa i projekata koje Općina provodi i planira na području Općine Lovas za što kvalitetniji život svojih građana. Također, u potpunosti podržavamo načelnicu u poduzimanju svih mjera i radnji koje bi spriječile daljnja vrijeđanja i omalovažavanja rada Općine, načelnice i njenog tima.

Svim našim građanima se zahvaljujemo na dosadašnjoj potpori stranci HDZ-a, međusobnom poštovanju i razumijevanju te trudu da mjesta Lovas i Opatovac budu što ugodnija za život.

Predsjednik OO HDZ-a Lovas Željko Cirba

Predsjednik TO HDZ-a Lovas Ivan Mujić

Predsjednik TO HDZ-a Stjepan Milas

Predsjednik MHDZ-a Lovas Ivan Balić"