Kako polako starimo, tako smo sve svjesniji da su uspomene jedino vrijedno i lijepo što nam ostaje. A, srijeda 19. lipnja svakako će ostati u posebno lijepom sjećanju našim najmlađima, a vjerojatno i njihovim roditeljima, bakama, tetama… Za to su se potrudile članice lovaske udruge „Samo pozitiva“ organizacijom događaja pod nazivom „Igre bez granica“ iliti još bolje „Radosti bez granica“.

Smijeh, cika i radost odjekivali su lovaskim športskim centrom , dok su dječica (a i oni malo stariji, hrabriji) uživali su u brojnim igrama poput skakanja u vreći, povlačenja konopa, lanca – probijanca, poligona, graničara….I dok su dječica provela kvalitetno vrijeme družeći se, u takmičarskom duhu, oni tek malo stariji sa sjetom su se prisjećali svoga djetinjstva.

Ozarena dječja lica i ustrajnost u dječjim igrama kojima nije bilo kraja, dokaz su kako je ovaj događaj obilovao pozitivnim emocijama svih nazočnih. Zato sve pohvale brižnim i vrijednim „Pozitivkama“ koje su svima nama pokazale kako se voli, cijeni i oplemenjuje svoja zajednica.