Krajem studenog, u Makarskoj su održani Dani Slavonije, u organizaciji tvrtke Apfel. Tom prigodom predstavljeni su proizvodi srijemskih i slavonskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a za njihovu što bolju prezentaciju i degustaciju pobrinula se tvrtka Agro-klaster doo.

Brojni posjetitelji događaja imali su prigodu kušati najbolje domaće proizvode poput kobasica, sireva, jaja iz slobodnog uzgoja, pekmeza, nadaleko poznatih čvaraka i još puno toga. Uz tamburaše, Dalmatinci su mogli kušati i slavonski čobanac, a za desert različite uštipke, „poderane gaće“ i leptirice, koje su ispekle lovaske snaše.

Već duže vrijeme u marketima tvrtke Apfel i njihovih kooperanata moguće je nabaviti domaće slavonske proizvode, distribuirane putem Agro-klastera. O nastavku ove suradnje, razgovaralo se pri tom na zajedničkom sastanku, kojem su se pridružili, pored predstavnika Apfela i Agro-klastera, i vukovarsko-srijemski župan Božo Galić te izaslanstvo Općine Lovas.

Ogromno i zahtjevno dalmatinsko tržište, naročito za vrijeme turističke sezone, čini veliku priliku za plasman domaćih proizvoda pa su još jednom upućene zahvale Upravi tvrtke Apfel za svu pruženu pomoć u distribuciji i trženju proizvoda.