BELA POD ZVIJEZDAMA

U subotu, 19. kolovoza, dvorište lovaskog Doma kulture bilo je poprište žustre borbe 12 parova koji su se natjecali za titulu najboljeg u beli. Nakon višesatnog natjecanja, tri najbolje ekipe otišle su kući bogatije za novčanu nagradu te pakete vina koje je donirala PZ Lovas. Ove godine, titula najboljih pripala je gđi Gordani Salaški i gđi Vesni Keser koje su u finalu bile bolje od ekipe Džeko i Đed. Bolji u borbi za treće mjesto bili su gdin Zorislav Salaški i gdin Zdravko Keser.

Osim bele, bila je ovo prilika za opuštanje uz tamburaše TS San, lovasko vino te brojne specijalitete koje su pripremile naše drage Lovaščanke. Vrijedan je bio i drugi dio ekipe: gđa Andrijana Bistrović, gdin Danijel Hodak i gdin Anton Luketić pripremili su pečenu slaninu, dok su branitelji iz UDVDR općine Lovas bili zaduženi za girice. Ivana Sabljak pripremala nam je kokice. Na Beli pod zvijezdama, svoje proizvode izložile su i Monika Hodak te Matea Paić.

Prilika je ovo da se zahvalimo svima koji su sudjelovali, pripomogli i uživali s nama te donirali novac koji će biti iskorišten za potrebe polaznika Dječjeg vrtića Bajka. Prikupljeno je ukupno 123 eura.

Na kraju uz zahvalu donatorima i pokroviteljima (općina Lovas, PZ Lovas, Citrus d.o.o.) pozivamo vas da nam se pridružite i sljedeće godine, u još većem broju i veselijem tonu.

Domagoj Paša