skip

Kolačići (eng. cookies)

Kako bismo vam mogli ponuditi najbolji izgled naših stranica i kako bi one pravilno radile, ova stranica pohranjuje malu količinu informacija na vaše računalo (kolačiće - eng cookies). Korištenjem ovih stranica prihvaćate upotrebu kolačića. Ako blokirate kolačiće, i dalje možete koristiti stranicu, ali možda neke mogućnosti neće biti dostupne.

Kolačići su mali tekstualni zapisi spremljeni na vaše računalo, mobitel ili tablet, koji mogu biti dostavljeni neposredno od strane web stranice koju posjetite (kolačići prve strane) ili u suradnji i za potrebe web stranice od treće strane (kolačići treće strane). Kolačići u pravilu spremaju vaše postavke za web stranicu i sl. Kasnije, kada otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje kolačiće koji pripadaju toj stranici. To omogućuje stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama.

Sve informacije koje kolačići prikupljaju su anonimne, omogućujući praćenje učinkovitosti stranica i ne dijele se s bilo kojim drugim subjektom.

Google Analytics

Dodatno, ove stranice koriste i statističke Google Analytics kolačiće koji omogućuju analiziranje posjećenosti. Pružatelj te usluge je Google Inc. Informacije koje Google Analytics kolačići generiraju o vašem načinu korištenja ovih stranica, među kojima je i IP adresa (koja se skraćuje i postaje anonimna) s koje ste pristupili stranicama, prenose se na poslužitelj tvrtke Google i tamo pohranjuju. Te informacije bit će korištene u svrhu analize načina korištenja ovih stranica i izrade izvješća o aktivnostima na tim stranicama.

Google Analytics Status
Ovdje možete isključiti Google Analytics na ovoj web stranici za vaš preglednik pomoću "kolačića za isključivanje". Ako obrišete kolačić za isključivanje morat ćete ponovno postaviti isključivanje.

Upravljanje kolačićima

Isključivanjem kolačića odlučujete da li želite pohraniti kolačiće na vaše računalo. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, možda nećete moći koristiti neke mogućnosti na našim web stranicama.

Top