Preskoči na glavni sadržaj

Obavijesti

 • OBAVIJEST RODITELJIMA

  Poštovani roditelji,
  upis za primanje djece u vrtić koja su do sada pohađala vrtić, kao i za upis djece koja do sada nisu pohađala vrtić, za školsku godinu 2018./2019., možete izvršiti u uredu Općine Lovas u periodu od 20. - 30. kolovoza 2018. godine.

  Prije polaska djeteta u vrtić potrebno je donijeti liječničku potvrdu. Sve ostale informacije dobit ćete na roditeljskom sastanku o čijem održavanje ćete biti pravovremeno obaviješteni.

 • Vlč. MARIN PUTILIN NOVI JE LOVASKI ŽUPNIK

  Dekretom o razrješenjima i imenovanjima svećenika u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji nadbiskup mons. Dr. Đure Hranića vlč. Marin Putilin razriješen je službe župnog vikara u Župi Svih Svetih u Đakovu te danom 21. kolovoza 2018. godine imenovan župnim upraviteljem Župe sv. Mihaela arkanđela u Lovasu.

 • Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna edukacija za pozive vrijedne ukupno 68 milijuna kuna

  Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna edukacija za pozive vrijedne ukupno 68 milijuna kuna

  Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je 27. srpnja 2018. godine informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za pozive „WWW vaučeri za MSP-ove" i „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)", a cjelokupan sadržaj radionica dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

  Cilj Poziva „WWW vaučeri za MSP-ove" je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 15.200.000,00 kuna.

  Cilj Poziva „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)" je jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao i podrška razvoju informacijskog društva u RH. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 28. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 53.200.000,00 kuna.

  Sadržaj radionice podijeljen je na module prema nazivu Poziva:

  https://www.youtube.com/watch?v=0laTHIMZ3us&feature=youtu.be
  https://www.youtube.com/watch?v=tqc48QczTmc&feature=youtu.be
  https://www.youtube.com/watch?v=jSXVVS24RR0&feature=youtu.be
  https://www.youtube.com/watch?v=meoiQE94HLY&feature=youtu.be

  Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta

 • Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja

  Općina Lovas 30. srpnja 2018. godine raspisuje Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Općine Lovas, čiji tekst možete pročitati u prilogu.

 • Regionalna radionica o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. -2020. u Tovarniku

  Ministarstvo poljoprivrede – Uprava za ruralni razvoj, u suradnji s Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) organiziraju radionicu o financijskim instrumentima Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. –2020 u Tovarniku. Obavijest o održavanju radionice možete preuzet

 • Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača mesa i mesnih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije"

  Agro-klaster d.o.o. Vinkovci, Glagoljaška 27, pokreće inicijativu za osnivanje Udruge – „Klaster proizvođača mesa i mesnih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije".

  Pozivaju se sve zainteresirane fizičke i pravne osobe, jedinice lokalne i područne uprave i samouprave, zainteresirane obrazovne, znanstvene i druge institucije, da prijave sudjelovanje na osnivačkoj skupštini koja će se održati u UTORAK, 17. srpnja 2018. godine u OTOKU, u gradskoj vijećnici u Otoku, Trg kralja Tomislava 6a, s početkom u 10,00 sati.

 • JAVNI POZIV NA OSNIVAČKU SKUPŠTINU

  Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge "Klaster proizvođača lubenica Vukovarsko-srijemske županije" možete preuzeti u prilogu.

 • FIŠIJADA

  Općina Lovas i ‚‚ŠRU Lovas'' Lovas organiziraju natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša- fišijadu, koje će se održati povodom Dana državnosti 25. lipnja 2018., u ulici Kralja Tomislava ispred vinarije PZ ,,Lovas''.

  Program događanja:

  15:30 - podjela ribe za kuhanje fiš paprikaša
  18:00 - završetak i ocjenjivanje
  18:30 - podjela fiš paprikaša i druženje

  Cijena pića je simboličnih 5 kuna, a ukupan prihod ostvaren prodajom donirat će se Dječjem vrtiću ,,Bajka''.

Na vrh stranice