Preskoči na glavni sadržaj

Obavijesti

 • POZIV NA SUDJELOVANJE NA RADIONICAMA U SKLOPU PROJEKTA competenceNET

  Pozivaju se svi zainteresirani da se prijave na BESPLATNE radionice:

  - Financijski menadžment,

  - Otvaranje i upravljanje start-up poduzećem te

  - Izvori financiranja.

  Radionice su namjenjene:

  • Trening program Financijski menadžment namijenjen je svim osobama koje se žele upoznati sa značajem i praktičnim mogućnostima financijskog menadžmenta u unapređenju poslovanja, specijalistima u financijama koji žele proširiti svoje postojeće znanje i steći novo o financijskom menadžmentu, poduzetnicima početnicima, te svim nezaposlenima ili zaposlenim zainteresiranim osobama. Trening program namijenjen je i svima koji u svakodnevnom poslu rade s financijskim podacima i izvještajima te na temelju njih moraju donositi odluke ili davati preporuke važne za uspješno poslovanje.
  • Obuka za otvaranje i upravljanje start-up poduzećima namijenjena je studentima, pripravnicima, poduzetnicima, zaposlenima u malom i srednjem poduzeću i nezaposlenima koji žele steći potrebna znanja za uspješno vođenje poduzeća i opstanak na tržištu.
  • Trening program Izvori financiranja namijenjen je svim osobama koje se žele upoznati sa značajem i praktičnim mogućnostima financija u unapređenju poslovanja, specijalistima u financijama koji žele proširiti svoje postojeće znanje i steći novo o financijama i izvorima financiranja, poduzetnicima početnicima, te svim nezaposlenima ili zaposlenim zainteresiranim osobama.

  Više o trening programima i obuci možete pronaći na poveznicama:

  Poziv na prijavu za trening program „Financijski menadžment“

  Poziv za prijavu na obuku „Otvaranje i upravljanje start-up poduzećem“

  Poziv na prijavu za trening program „Izvori financiranja

 • ORGANIZIRA SE PRIJEVOZ NA OBJAVLJIVANJE PRESUDE U BEOGRADU

  Ovim putem obavještavamo mještane Općine Lovas i sve zainteresirane kako će se organizirati prijevoz na objavljivanje presude u predmetu Lovas na Višem sudu u Beogradu, objavljivanje presude je zakazano za četvrtak, 20. lipnja 2019. godine u 14:00 sati.

  Prijevoz će se organizirati ukoliko se prijavi dovoljan broj osoba. Stoga molimo sve zainteresirane da se što prije jave u Općinu Lovas osobno (Lovas, A. Starčevića 5) ili telefonom: 032/525-096.

 • OBAVIJEST O OSLOBOĐENJU PLAĆANJA NAKNADE U POŠTANSKOM UREDU LOVAS ZA RAČUNE OPĆINE LOVAS

  Obavještavaju se mještani Općine Lovas da od 01. lipnja 2019. godine sve račune koje izdaje Općina Lovas:

  • komunalna naknada,
  • grobna naknada,
  • usluge komunalnog pogona,
  • dječji vrtić

  mogu plaćati BEZ NAPLATE naknade u Poštanskom uredu Lovas.

  Naknadu će umjesto građana plaćati Općina Lovas.

 • PROIZVODNJA JAJA IZ SLOBODNOG UZGOJA – POZIV ZAINTERESIRANIM POLJOPRIVREDNIM PROIZVOĐAČIMA

  Tvrtka Agro-klaster doo poziva sve potencijalno zainteresirane poljoprivredne proizvođače na uključivanje u projekt "Proizvodnja konzumnih jaja iz slobodnog uzgoja". Sve informacije je moguće dobiti na niže navedene kontakte iz letka, uz napomenu da će Općina Lovas sufinancirati nabavku pilenki kroz program potpora poljoprivrednim proizvođačima.

 • OBAVIJEST O PROVOĐENJU SUSTAVNE PREVENTIVNE DERATIZACIJE

  Veterinarska stanica Vukovar d.o.o. Vukovar, Služba DDD sa sjedištem u Vukovaru, B. J. Jelačića 97, provoditi će sustavnu proljetnu deratizaciju temeljem Ugovora u mjestima:

  • 02. i 03.05.2019. - Lovas
  • 03.05.2019. - Opatovac

  u vremenu od 8 do 15 sati.

  U slučaju loših vremenskih uvjeta akcije se odgađaju na sljedeći povoljni termin. Više u obavijesti u prilogu.

 • POZIV ZA UVOĐENJE U VOJNU EVIDENCIJU - GODIŠTE 2001.

  Ministarstvo obrane poziva sve muške osobe, hrvatske državljane rođene 2001. godine i starijih godišta koje do sada nisu uvedene u vojnu evidenciju s prebivalištem na području Općine Lovas, poradi uvođenja u vojnu evidenciju, koje će se vršiti u Vukovaru u prostorijama Odsjeka za poslove obrane Vukovar, L. Ružičke 1, dana 03., 04. i 05. travnja 2019. godine od 09,00 do 14,00 sati.

 • CJENIK JAVNE USLUGE PRIKUPLJANJA KOMUNALNOG OTPADA NA PODRUČJU OPĆINE LOVAS

 • OBAVIJEST O PROMJENI KONCESIONARA ZA OBAVLJANJE JAVNE USLUGE ODVOZA KOMUNALNOG OTPADA

  Ovim putem obavještavamo mještane Općine Lovas kako će dosasašnji koncesionar

  EKO-FLOR PLUS d.o.o. iz Oroslavja

  zadnji odvoz komunalnog otpada

  i povlačenje svojih spremnika

  vršiti na dan 28. veljače 2019. godine.

  Tvrtka KOMUNALAC d.o.o. iz Vukovara (temeljem provedene javne nabave i Odluke Općinskog vijeća Općine Lovas o davanju koncesije za obavljanje javne usluge prikupljanja, odvoza i zbrinjavanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog komunalnog otpada sa područja Općine Lovas, Klasa: 363-01/18-01/1; Ur.broj: 2196/05-18-2) će dijeliti nove spremnike na dane:

  • četvrtak, 28. veljače 2019. godine,
  • petak, 01. ožujka 2019. godine i
  • subota, 02. veljače 2019. godine.

  Prilikom podjele spremnika evidentirali bi se korisnici i potpisivali ugovori s korisnicima, a korisnici bi uz spremnike dobivali i letke o rasporedu odvoza otpada.

  Korisnici će pri preuzimanju spremnika i potpisati ugovore. Prilikom potpisa ugovora bit će potrebno predočiti osobnu iskaznicu ili drugu identificirajuću ispravu.

  KOMUNALAC d.o.o. iz Vukovara će otpad odvoziti PONEDJELJKOM, prvi odvoz otpada vršit će se u ponedjeljak, 11. ožujka 2019. godine. Do tog dana će svim korisnicima biti podjeljene kante te potpisani ugovori.

Na vrh stranice