Preskoči na glavni sadržaj

Obavijesti

 • Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača voća i voćnih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije"

  Agro-klaster d.o.o. Vinkovci, objavljuje Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača voća i voćnih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije", koja će se održati u ponedjeljak, 04. lipnja 2018. godine u prostorijama Poslovnog centra (u Poslovnoj zoni) u Lovasu, s početkom u 19,30 sati.

 • Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača sira Vukovarsko-srijemske županije"

  Agro-klaster d.o.o. Vinkovci, objavljuje Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača sira Vukovarsko-srijemske županije", koja će se održati u utorak, 05. lipnja 2018. godine u VINKOVCIMA, u maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije, Glagoljaška 27, s početkom u 13,00 sati.

 • Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača orašastih plodova Vukovarsko-srijemske županije"

  Agro-klaster d.o.o. Vinkovci, objavljuje Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača orašastih plodova Vukovarsko-srijemske županije", koja će se održati u ponedjeljak, 04. lipnja 2018. godine u prostorijama Poslovnog centra (u Poslovnoj zoni) u Lovasu, s početkom u 20,30 sati.

 • Poziv na Javni uvid prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Lovas

 • Javni poziv za sudjelovanje na osnivačkoj skupštini Udruge "Klaster proizvođača jaja Vukovarsko-srijemske županije"

  Agro-klaster d.o.o. Vinkovci objavljuje Javni poziv za sudjelovanje na osnivačkoj skupštini Udruge "Klaster proizvođača jaja Vukovarsko-srijemske županije", koja će se održati u utorak, 29. svibnja 2018. godine u Maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije u Vinkovcima, Glagoljaška 27, s početkom u 19,00 sati.

 • OBAVIJEST O PROVOĐENJU SUSTAVNE PREVENTIVNE DERATIZACIJE

  Veterinarska stanica Vukovar d.o.o. Vukovar, Služba DDD sa sjedištem u Vukovaru, B. J. Jelačića 97, provoditi će sustavnu proljetnu deratizaciju temeljem Ugovora u mjestima:

  • 04.05.2018. - Lovas
  • 07.05.2018. - Opatovac

  u vremenu od 8 do 15 sati.

  U slučaju loših vremenskih uvjeta akcije se odgađaju na sljedeći povoljni termin.

 • NATJEČAJ ZA TIP OPERACIJE 6.3 „POTPORA RAZVOJU MALIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA“

  Lokalna akcijska grupa „Srijem“ objavila je 30. ožujka 2018. godine natječaj za tip operacije 6.3 Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava, a koji je sukladan tipu operacije 6.3.1. iz Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020.

 • OGLAS ZA ZAPOŠLJAVANJE POMOĆNOG KNJIŽNIČARA OGRANKA LOVAS

  U Vukovarskim novinama br. 654 od 23. veljače objavljen je Oglas za zapošljavanje pomoćnog knjižničara u ogranku Lovas.

Na početak stranice