Preskoči na glavni sadržaj

Obavijesti

 • JAVNI POZIV NA OSNIVAČKU SKUPŠTINU

  Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge "Klaster proizvođača lubenica Vukovarsko-srijemske županije" možete preuzeti u prilogu.

 • FIŠIJADA

  Općina Lovas i ‚‚ŠRU Lovas'' Lovas organiziraju natjecanje u kuhanju fiš-paprikaša- fišijadu, koje će se održati povodom Dana državnosti 25. lipnja 2018., u ulici Kralja Tomislava ispred vinarije PZ ,,Lovas''.

  Program događanja:

  15:30 - podjela ribe za kuhanje fiš paprikaša
  18:00 - završetak i ocjenjivanje
  18:30 - podjela fiš paprikaša i druženje

  Cijena pića je simboličnih 5 kuna, a ukupan prihod ostvaren prodajom donirat će se Dječjem vrtiću ,,Bajka''.

 • Natjecanje u pecanju ribe na plovak

  U sklopu obilježavanja Dana državnosti RH Športsko ribolovni klub Opatovac poziva na natjecanje u pecanju ribe na plovak. Natjecanje će se održati u nedjelju, 24. lipnja 2018. godine na opatovačkom Dunavcu u predjelu Ivak sa slijedećim programom:

  - 07,30 - prijava natjecatelja
  - 08,30 sati - izvlačenje startnih mjesta
  - 09,00 - 11,00 sati - natjecanje
  - 11,00 - 12,00 sati - vaganje ribe
  - 12,00 sati - zajedničko druženje gostiju i članova ŠRK Opatovac uz roštilj i piće.

 • Na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva dostupna edukacija za pozive certifikacije i inovacijskih vaučera

  Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta organiziralo je 11. lipnja 2018. godine informativnu radionicu za dostavu projektnih prijedloga za pozive „Certifikacijom proizvoda do tržišta“ i „Inovacijski vaučeri za MPS-ove“, a cjelokupan sadržaj radionica dostupan je na Youtube kanalu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta.

  Sadržaj radionice podijeljen je na module prema nazivu Poziva:

  Certifikacijom proizvoda do tržišta - video možete pogledati ovdje

  Pitanja i odgovori - video možete pogledati ovdje

  Inovacijski vaučeri za MPS-ove - video možete pogledati ovdje

  Pitanja i odgovori - video možete pogledati ovdje

  Na radionici su obrađene sve važne teme vezane uz Pozive od osnovnih informacija, uvjeta za prijavitelje, uvjeta za projekte, prihvatljivih aktivnosti i troškova, podnošenja projektnih prijedloga, postupka dodjele, ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava i provedbe projekata.

 • Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača voća i voćnih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije"

  Agro-klaster d.o.o. Vinkovci, objavljuje Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača voća i voćnih proizvoda Vukovarsko-srijemske županije", koja će se održati u ponedjeljak, 04. lipnja 2018. godine u prostorijama Poslovnog centra (u Poslovnoj zoni) u Lovasu, s početkom u 19,30 sati.

 • Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača sira Vukovarsko-srijemske županije"

  Agro-klaster d.o.o. Vinkovci, objavljuje Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača sira Vukovarsko-srijemske županije", koja će se održati u utorak, 05. lipnja 2018. godine u VINKOVCIMA, u maloj vijećnici Vukovarsko-srijemske županije, Glagoljaška 27, s početkom u 13,00 sati.

 • Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača orašastih plodova Vukovarsko-srijemske županije"

  Agro-klaster d.o.o. Vinkovci, objavljuje Javni poziv za sudjelovanje na Osnivačkoj skupštini Udruge „Klaster proizvođača orašastih plodova Vukovarsko-srijemske županije", koja će se održati u ponedjeljak, 04. lipnja 2018. godine u prostorijama Poslovnog centra (u Poslovnoj zoni) u Lovasu, s početkom u 20,30 sati.

 • Poziv na Javni uvid prijedloga Programa raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu Republike Hrvatske za Općinu Lovas

Na početak stranice