Preskoči na glavni sadržaj

Obavijesti

 • Plan rada dimnjačarsko-uslužnog obrta EKO – DIM

  Djelatnici dimnjačarskog uslužnog obrta vršit će usluge kontrole i čišćenja dimnjaka u slijedećim mjestima:

  LOVAS i OPATOVAC

  15.01.2019.god.

  Svim korisnicima koji ne budu nađeni kod kuće u radnom vremenu bit će ostavljena OBAVIJEST da je dimnjačar dolazio radi vršenja čišćenja dimnjaka, tako da mogu u roku 2 dana dogovoriti novi termin čišćenja.

  Za sve informacije mogu se obratiti na tel: 032 – 367-819.

  U slučaju vremenskih nepogoda (kiše, snijega…) sve se odgađa za sljedeći dan.

 • POZIV OPG-ima I UDRUGAMA PROISTEKLIM IZ DOMOVINSKOG RATA

  Referalni centar V za zadruge hrvatskih branitelja Ministarstva hrvatskih branitelja poziva OPG-e i udruge proistekle iz Domovinskog rata na radni sastanak između tvrtke Podravka d.d. iz Koprivnice i Ministarstva hrvatskih branitelja sa hrvatskim braniteljima s područja Vukovarsko-srijemske županije, radi prezentacije Sporazuma o suradnji koji je sklopljen između Podravke d.d. i Ministarstva hrvatskih branitelja o ugovaranju proizvodnje i otkupa voća, povrća i žitarica koje proizvode zadruge hrvatskih branitelja, obiteljska poljoprivredna gospodarstva čiji su nositelji ili članovi hrvatski branitelji, kao i svi drugi zainteresirani, kako bi se povećala zaposlenost i proizvodnja.

  Isti će se održati dana 09. siječnja 2019. godine, u velikoj županijskoj vijećnici u Vukovaru, Županijska 9, s početkom u 11:00 sati. Na sastanku se očekuje nazočnost i ministra hrvatskih branitelja gospodina Tome Medveda.

  Naime, Podravka d.d. je pripravna u okviru nabave sirovine za proizvodnju svojih prerađevina nakon prezentacije i radnog sastanka zaključiti ugovore sa zainteresiranim hrvatskim braniteljima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima čiji su nositelji ili članovi hrvatski branitelji, te i drugim zainteresiranim osobama o proizvodnji i otkupu voća, povrća i žitarica.

  Za sve daljnje informacije možete se javiti Referalnom centru V za zadruge hrvatskih branitelja na mob: 099 216 06 30; tel: 032 514 090 ili e-mail: pbztompojevci@gmail.com.

 • JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA NAKNADU TROŠKOVA STANOVANJA ZA OBITELJI S PETORO ILI VIŠE MALODOBNE DJECE

  Načelnica Općine Lovas objavljuje Javni poziv za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje prava na naknadu troškova stanovanja za obitelji s petoro ili više malodobne djece.

 • INFORMACIJA O NATJEČAJU “POKRENI NEŠTO SVOJE”

  Obavještavam vas da je raspisan natječaj za mikropoduzeća i poduzetnike početnike i one koji to žele postati. Program pod nazivom “Pokreni nešto svoje” financira Philip Morris Zagred d.o.o.

  Više o samom natječaju možete pročitati u prilogu.

 • FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST GRAĐANIMA DAJE 12 MILIJUNA KUNA ZA KORIŠTENJE OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE

  Fond je 31. listopada 2018. godine pokrenuo novi Javni poziv za sufinanciranje sustava za korištenje obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama. S 12 milijuna kuna građanima će se sufinancirati nabavu i ugradnju kotlova na biomasu i dizalica topline. Za područje Općine Lovas moguće je dobiti poticaje do 80%, odnosno maksimalno do 35 tisuća kuna s PDV-om za ugradnju sustava na biomasu ili do 45 tisuća kuna s PDV-om za sustave s dizalicom topline.

  Sve detalje možete pronaći na poveznici: www.fzoeu.hr/hr/nacionalni_javni_pozivi_i_natjecaji.

 • POSJET PREDSJEDNICE REPUBLIKE HRVATSKE GĐE. KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ OPĆINI LOVAS

  Ovim putem Vas obavještavamo kako će Predsjednica Republike Hrvatske,gđa. Kolinda Grabar-Kitarovićdana 17. studenog 2018. godine u 18 sati posjetiti Općinu Lovas i odati počast žrtvama Domovinskog rata, paljenjem svijeća kod Spomen križa žrtvama Domovinskog rata u centru Lovasa.

  Stoga Vas sve pozivamo da se odazovete na ovaj iznimno važan događaj i da svojim odazivom svi skupa pokažemo zajedništvo i snagu odavanjem počasti žrtvama Domovinskog rata.

 • Ministarstvo gospodarstva povećalo alokaciju za internacionalizaciju s 58 milijuna kuna na 134 milijuna kuna

  Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je prvu izmjenu Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova – Faza 2" kojom je planirana alokacija s dosadašnjih 58.000.000,00 kuna povećana na 134.000.000,00 kuna.

 • STIPENDIJE

  Na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti i obrazovanja (https://mzo.hr/hr/natjecaj-za-dodjelu-10000-drzavnih-stipendija-za-akademsku-godinu-20182019-sukladno-osiguranim) u razdoblju od 15. listopada do 06. studenog 2018. godine raspisan je natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2018./2019. redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

  Za sve informacije možete se obratiti Vukovarsko-srijemskoj županiji, Upravnom odjelu za sport, mlade i demografiju na broj telefona 032/344-018.

Na početak stranice