Preskoči na glavni sadržaj
 • Ljeto je ostalo iza nas, rujan nam je pokucao na vrata i evo nas ponovno u školskim klupama. Školsko zvono je zazvonilo i označilo početak nove, nadasve neobične, školske godine. Škola je otvorila vrata već dobro poznatim učenicima, ali i onim najmlađima, prvašićima, koji su hrabro zakoračili u svijet novih školskih i životnih avantura.

  Stoga svima vama – učenicima, roditeljima, učiteljima i drugim školskim kadrovima, želim puno uspjeha u radu, radosti u zajedničkom druženju, puno novih znanja, vještina i postignuća, ali nadasve puno zadovoljstva, veselja i dječjih osmjeha. Neka škola svima vama bude mjesto gdje ćete rado zalaziti i s osmjehom izlaziti. Neka bude mjesto najljepših uspomena, ali i mjesto uvažavanja, poštivanja različitosti i trajnih prijateljstava.

  Iako već dobro znamo da je ova godina posebno izazovna za sve nas, ostanimo odgovorni i složni jer SAMO ZAJEDNO MOŽEMO POBIJEDITI!

  Na vašem putu uspjeha želim Vam svako dobro uz obilje Božjeg blagoslova.

  Tanja Cirba, načelnica Općine Lovas

 • OBAVIJEST MJEŠTANIMA - POLAGANJE VIJENACA

  Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja izaslanstvo Općine Lovas položit će vijence i zapaliti svijeće u spomen na sve žrtve stradale u Domovinskom ratu
  u srijedu 05. kolovoza 2020. godine, kako slijedi:

  - 08,30 sati – spomen obilježje masovne grobnice u Lovasu,

  - 09,00 sati – centralni križ u Opatovcu.

 • VAŽNA OBAVIJEST!

  ODGAĐA SE NATJECANJE U ORANJU VSŽ

  Sukladno uputi Stožera CZ VSŽ ODGAĐA se održavanje 18. Natjecanja u oranju VSŽ u Opatovcu zbog epidemiološke situacije s koronavirusom. Zahvaljujemo na razumijevanju!

Na početak stranice