Preskoči na glavni sadržaj
 • VIDIMO SE U ČETVRTAK, 15. PROSINCA OD 11,00 SATI U DOMU KULTURE U LOVASU!

  ULAZ JE BESPLATAN ZAHVALJUJUĆI CENTRU ZA ODRŽIVI RAZVOJ LOKALNE ZAJEDNICE OPĆINE LOVAS!

 • POZIV

  U utorak, 06. prosinca 2022. godine s početkom u 12,00 sati u Centru kompetencija u Lovasu, ul. Ljudevita Gaja 2 održat će se JAVNA TRIBINA NA TEMU ODGOVORNOG GOSPODARENJA OTPADOM.

  Javna tribina je namijenjena svim mještanima Općine Lovas, a održat će se u organizaciji Eko menadžmenta d.o.o. iz Vinkovaca.

 • Počinje Advent, a tako i brojne aktivnosti te događanja za sve naše mještane. Vidimo se...........

 • OBILJEŽAVANJE 31. OBLJETNICE PRIVREMENE OKUPACIJE NASELJA OPATOVAC

  U petak, 14. listopada 2022. godine obilježavamo tužnu i tragičnu 31. obljetnicu – dan kada je 1991. godine, od strane velikosrpskog agresora, privremeno okupirano naselje Opatovac.

  Povodom ovog obilježavanja, delegacija Općine Lovas položit će, u spomen na sve poginule, ubijene i nestale mještane naselja Opatovac u Domovinskom ratu, vijence kod spomen križa u centru sela.

  Polaganje vijenaca i molitva za sve poginule, ubijene i nestale mještane naselja Opatovac započinje u 08,30 sati kod spomen križa u centru sela.

 • Obilježavanje 31. obljetnice privremene okupacije naselja Lovas

  U ponedjeljak, 10. listopada 2022. godine obilježiti ćemo tužnu i tragičnu 31. obljetnicu privremene okupacije naselja Lovas od strane velikosrpskog agresora.

  Povodom ovog obilježavanja, delegacija Općine Lovas položit će, u spomen na sve poginule, ubijene i nestale mještane Općine Lovas u Domovinskom ratu, vijence kod spomen obilježja masovne grobnice u Lovasu.

  Polaganje vijenaca i molitva za sve poginule, ubijene i nestale mještane Lovasa započinje u 09,00 sati kod spomen obilježja masovne grobnice u Lovasu (Katoličko groblje Lovas).

Na početak stranice