Preskoči na glavni sadržaj
 • 11. DANI UDRUGA OPĆINE LOVAS

  AKTIVNOSTI:

  - Prvenstvena utakmica limača

  - Kreativna radionica za predškolski uzrast

  - Radionica za osnovnoškoce - izrada slimea

  - Aerobic za djecu

  - Pokazna vježba DVD-a

  - Turnir u odbojci na pijesku

  - Natjecanje članova DVD-a

  - Kviz za djecu - poznavanje EU

  GASTRO PONUDA:

  - grah

  - čobanac

  - girice

  - palačinke

  - langošice

  VIDIMO SE!

 • VAŽNA OBAVIJEST!! - XI. DANI UDRUGA OPĆINE LOVAS

  ZBOG LOŠIH VREMENSKIH UVJETA KOJI SE NAJAVLJUJU ZA SUBOTU, 28. KOLOVOZA 2021. GODINE, OBAVJEŠTAVAMO VAS KAKO SE XI. DANI UDRUGA OPĆINE LOVAS ODGAĐAJU ZA IDUĆU SUBOTU, 04. RUJNA 2021. GODINE

 • Županijski centar 112 Vukovar dostavio je UPOZORENJE na opasne vremenske uvjete:

  Za sutra, četvrtak 5.8.2021. DHMZ je izdao žuto upozorenje za kontinentalni dio područja Republike Hrvatske te narančasto upozorenje za priobalje i unutrašnjost Istre i Dalmacije.

  Već u noći na četvrtak jače naoblačenje s kišom i pljuskovima zahvatit će najprije sjeverni Jadran i gorske krajeve, zatim i većinu predjela unutrašnjosti, kao i Dalmacije. Pritom su mogući i lokalno izraženi pljuskovi s grmljavinom te obilna oborina uz najveću vjerojatnost upravo u unutrašnjosti Dalmacije. Također valja napomenuti da je moguća tuča, a na Jadranu i pijavice.

  Realno za veće vodotoke (Sava, Kupa, Korana,…) ne očekuje se znatniji porast vodostaja koji bi mogao dovesti do proglašenja mjera obrane od poplava, ali lokalno obilna i intenzivna oborina ponegdje može uzrokovati bujične i urbane poplave. Posebna pozornost je potrebna na opožarenim područjima gdje je moguće iznimno brzo površinsko otjecanje uslijed nedostatka vegetacije.

  S obzirom da je atmosfera vrlo nestabilna teško je i nije moguće pouzdano prognozirati gdje i kada će pasti najveće količine oborine, te je potrebno stalno biti na oprezu i po potrebi pravovremeno reagirati na terenu.

  Stabilnije vrijeme očekuje se od petka, 6.8.2021., s time da su i dalje su mogući lokalni pljuskovi, uglavnom na sjevernom Jadranu te u zapadnim predjelima unutrašnjosti.

  Link na kompletno priopćenje DHMZ-a: https://meteo.hr/objave_najave_natjecaji.php?section=onn¶m=objave&el=priopcenja&daj=pr03082021

 • POPIS STANOVNIŠTVA 2021 - JAVNI POZIV ZA PRIJAVU POPISIVAČA I KONTROLORA

  Državni zavod za statistiku raspisao je Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugog fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstva i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.

  Rok za podnošenje prijava je od 23. lipnja do 15. srpnja 2021. godine na mrežnim stranicama Popisa www.popis2021.hr

Na početak stranice