Preskoči na glavni sadržaj
 • U subotu, 18. svibnja 2019. godine od 10 do 15 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Lovas održava se Izložba i igraonica kluba Kockice. Ulaz je slobodan, a organizatori: Klub Kockice i Osnovna škola Lovas garantiraju odličnu zabavu za sve uzraste!

  Vidimo se u subotu!

 • Loklana akcijska grupa Srijem u suradnji s Vukovarsko-srijemskom županijom, Razvojnom agencijom Vukovarsko-srijemske županije, Uredom za međunarodnu suradnju TINTL i Općinom Lovas organizira 2. Forum lokalnih akcijskih grupa pod nazivom "Smjer lokalnog razvoja vođenog zajednicom". Forum će se održati u petak, 10. svibnja 2019. godine u Lovasu u Regionalnom poslovnom centru na Poslovnoj zoni Lovas (Gospodarska 1) s početkom u 10,30 sati. Cilj foruma je predstaviti rad lokalnih akcijskih grupa s područja Vukovarsko-srijemske županije te ukazati na mogućnosti koje se pružaju lokalnom stanovništvu kroz LAG natječaje.

  Svi zainteresirani su dobrodošli! Vidimo se!

 • Dragi Lovaščani i Opatovčani, dragi ljudi dobre volje, neka vam svima Uskrsno svijetlo isplete dar od sreće, zdravlja, mira i ljubavi. Neka u vaše domove uđe uskrsli Isus i blagoslovi vas i vaše obitelj!

  Tanja Cirba, načelnica Općine Lovas

 • I ove godine, već tradicionalno, na Veliki petak, 19. travnja 2019. godine ŠRU Lovas iz Lovasa i ŠRK Opatovac iz Opatovca organiziraju pripremu fiša i girica za sve osobe u potrebi, kao i za sve mještane.

  Akciju i ove godine podupire i Općina Lovas uz financijsku pomoć te Udruga "Samo pozitiva".

  Kuhanje fiša i u Lovasu i u Opatovcu počet će u 09,00 sati u centru mjesta, a podjela će biti u 12,00 sati.

  Vidimo se!

 • Hrvatski umjetnici iz Njemačke, gđa. Ankica i g. Ante Karačić su organizirali Međunarodni dječji likovno-literarni natječaj Iserlohn i Essen (Njemačka) – Lovas (Hrvatska) – Karaševo (Rumunjska). Cjenjeni žiri je ocijenio radove te se jedna od izložbi organizira u Osnovnoj školi „Lovas“ u Lovasu, dana 05. travnja 2019. godine s početkom u 11,00 sati.

  Svi su dobrodošli....

  Vidimo se!

Na početak stranice