Preskoči na glavni sadržaj
 • POZIV NA RADIONICU "REZIDBA VOĆNIH VRSTA"

  Općina Lovas i Eko gruda d.o.o. pozivaju vas na pokaznu radionicu o ekološkoj poljoprivredi na temu:

  REZIDBA VOĆNIH VRSTA“ – ljeska, šljiva, aronija, jabuka i druge voćne vrste

  Pokazna radionica održati će se u Lovasu u voćnjacima, u subotu, 20. veljače 2021. godine, s početkom u 10,00 sati.

  Skup sudionika ispred zgrade Regionalnog centra u Poslovnoj zoni u Lovasu.

  Predavač je mag.ing.agr. Ivan Miličević

 • Svim mještanima Općine Lovas koji slave Božić po julijanskom kalendaru želimo sretan i blagoslovljen Božić! Mir Božji, Hristos se rodi!

  Tanja Cirba, općinska načelnica

 • Ljeto je ostalo iza nas, rujan nam je pokucao na vrata i evo nas ponovno u školskim klupama. Školsko zvono je zazvonilo i označilo početak nove, nadasve neobične, školske godine. Škola je otvorila vrata već dobro poznatim učenicima, ali i onim najmlađima, prvašićima, koji su hrabro zakoračili u svijet novih školskih i životnih avantura.

  Stoga svima vama – učenicima, roditeljima, učiteljima i drugim školskim kadrovima, želim puno uspjeha u radu, radosti u zajedničkom druženju, puno novih znanja, vještina i postignuća, ali nadasve puno zadovoljstva, veselja i dječjih osmjeha. Neka škola svima vama bude mjesto gdje ćete rado zalaziti i s osmjehom izlaziti. Neka bude mjesto najljepših uspomena, ali i mjesto uvažavanja, poštivanja različitosti i trajnih prijateljstava.

  Iako već dobro znamo da je ova godina posebno izazovna za sve nas, ostanimo odgovorni i složni jer SAMO ZAJEDNO MOŽEMO POBIJEDITI!

  Na vašem putu uspjeha želim Vam svako dobro uz obilje Božjeg blagoslova.

  Tanja Cirba, načelnica Općine Lovas

Na početak stranice