Preskoči na glavni sadržaj
 • POPIS STANOVNIŠTVA 2021 - JAVNI POZIV ZA PRIJAVU POPISIVAČA I KONTROLORA

  Državni zavod za statistiku raspisao je Javni poziv zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora u drugog fazi provedbe Popisa stanovništva, kućanstva i stanova u Republici Hrvatskoj 2021. godine.

  Rok za podnošenje prijava je od 23. lipnja do 15. srpnja 2021. godine na mrežnim stranicama Popisa www.popis2021.hr

 • Obilježavanje 23. obljetnice pokopa žrtava masovne i pojedinačnih grobnica u Lovasu

  OBAVIJEST

  U nedjelju, 21. ožujka 2021. godine, obilježit ćemo tužnu, 23. obljetnicu pokopa žrtava masovne i pojedinačnih grobnica u naselju Lovas. Istog dana upriličit će se lovaski Križni put, a na spomen stradalima i nestalim žrtvama naše župe i Općine Lovas u Domovinskom ratu, prema sljedećem protokolu:

  - 16,00 sati – polaganje vijenaca, paljenje svijeća i molitva kod spomen obilježja masovne grobnice na katoličkom groblju u Lovasu;

  - 16,30 sati – Križni put na katoličkom groblju u Lovasu;

  - nakon pobožnosti Križnog puta – nedjeljno misno slavlje u Župnoj crkvi sv. Mihaela u Lovasu.

  Protokol obilježavanja organizirat će se u skladu s epidemiološkim mjerama radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19.

 • Drage moje suradnice, prijateljice, a napose majke, bake, supruge, sestre, kćeri..., sve one koje ovaj svijet činite boljim, ljepšim i plemenitijim, želim vam sretan 8. ožujak - Međunarodni dan žena. Budite sretne, vesele i neumorne u ostvarenju svojih ciljeva i uvažavanju sebe i drugih!

  Tanja Cirba, načelnica Općine Lovas

Na početak stranice